Begin aan een frisse start van de dag

Ons doel is om mensen van alle leeftijden toegang te bieden tot consistente mondzorg. Dit betekent dat al onze inspanningen gericht zijn op het behoud van een gezond gebit en de omliggende weefsels, evenals op het herstellen van de gezondheid ervan indien nodig. Kinderen zijn van harte welkom in onze praktijk en het is nooit te vroeg om te beginnen met goede mondzorg!

0

Nieuwe klanten sinds 2020

0

Tandheelkunde certificaten

0

Afspraken per jaar

0

Dagen in de week geopend

WACHTTIJD

Geen wachtlijst

ONS TEAM

Deskundig & Professioneel

ERVARING

Met angstpatienten, (verstandelijk) gehandicapten & kinderen

Ik ben vandaag voor t eerst geweest. Maar nu al fan! Zoveel zorg, uitleg en binnenkort nog mooiere apparatuur!!! Ik heb mijn mondzorgspecialist gevonden.

Onze missie

Waarom een bezoek bij Mondzorgpraktijk Veenendaal?

Wie streeft er niet naar een leven lang een gezonde en frisse mond? Door zorgvuldig te poetsen en de ruimtes tussen je tanden en kiezen schoon te houden, kun je zelf al veel doen om je mondgezondheid te bevorderen. Echter, de mondhygiënist is de expert op het gebied van preventieve mondzorg en kan een aanzienlijke bijdrage leveren aan de algehele kwaliteit van je mondgezondheid, inclusief je gebit, tandvlees en mondhygiëne!

Kan mijn kind mee naar de mondhygiënist?

Ja natuurlijk, graag zelfs. U gunt uw kind immers een leven lang een gezonde, frisse mond. De mondhygiënist is dé professional om u daar als ouders in te begeleiden. Neem uw kind gerust vanaf heel jong al mee, wij adviseren de kinderen vanaf 12 maanden mee te nemen om te laten wennen. Bij dit bezoek zal de mondhygiënist informatie geven over het verkrijgen en behouden van een gezonde mond en samen met uw kind een goede manier van poetsen oefenen. Vaak zal gebruikt worden gemaakt van tandplakverklikker om plak op de tanden en kiezen zichtbaar te maken.